De auteur

Diana Albrink 2Wie ben ik, en wat mag je verwachten van dit blog? Het laatste is makkelijker te beantwoorden: Je mag onder andere een column verwachten. Een column zonder een specifiek thema zoals mode of muziek.

Ik ben vaak op reis, dus ik zal met regelmaat schrijven over dingen die mij onderweg gebeuren of opvallen. Anekdotes. Misschien dat ik af en toe een oud gedicht zal plaatsen, een recente foto, een brandende vraag, of een favoriet recept. Hoogstwaarschijnlijk zal ik een aantal stukken uit mijn boek (New York in 40 dates) plaatsen en dat brengt me bij wie ik ben:

Diana Albrink. Aangenaam.

In de loop van 2014 heb ik een manuscript afgerond met de titel New York in 40 dates. Het boek is in juni 2015 uitgegeven door Uitgeverij Q en via deze site wil ik – middels een wekelijks stukje – wat meer over mezelf vertellen.

Verder wil ik je graag, op een aparte site, een wekelijkse tip voor New York meegeven. De tips staan ook achterin mijn boek, maar op de website zal ik er iets dieper op in gaan. Daar kan ik dan ook foto’s plaatsen die we niet in het boek gepubliceerd hebben.

Ik hoop dat ik je kan vermaken met mijn verhalen en dat ik je handige tips kan geven. Schroom niet om me te corrigeren, feedback te sturen of vragen te stellen. Je kunt me mailen op: diana[at]newyorkin40dates.nl

Liefs,

Diana

4 gedachtes over “De auteur

  1. Hoi Diana,

    Ik wilde je even laten weten dat ik je boek echt geweldig vind! Ik heb er echt van genoten en ik kon steeds niet wachten om verder te lezen 🙂

    Groetjes, Cheryl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s