Welkom

Een nieuw jaar gaat straks van start en met dit jaar ook mijn blog.

Wie ben ik, en wat mag je verwachten? Het laatste is makkelijker te beantwoorden: Je mag onder andere een column verwachten. Een column zonder een specifiek thema zoals mode of muziek. Ik ben vaak op reis, dus ik zal met regelmaat schrijven over dingen die mij onderweg gebeuren of opvallen. Anekdotes. Misschien dat ik af en toe een oud gedicht zal plaatsen, een recente foto, een brandende vraag, of een favoriet recept. Hoogstwaarschijnlijk zal ik vast een aantal stukken uit mijn boek plaatsen en dat brengt me bij wie ik ben:

Diana Albrink. Aangenaam. Toonbeeld van Hollands welvaren en heel hard op weg naar de 40 (een kwestie van weken).

Lang, lang geleden heb ik een papiertje meegekregen waarop staat dat ik International Marketing Manager ben en die ambitie streef ik op werkdagen na. Buiten kantooruren schrijf ik onder andere. In de loop van 2014 heb ik een manuscript afgerond met de titel: New York in 40 dates. Het boek wordt in het voorjaar van 2015 uitgegeven door Singel Uitgevers. Dat is de planning. Via deze site kun je het proces stap voor stap volgen, maar ik wil mezelf hier – middels een wekelijks stukje – alvast aan je voorstellen en je een voorproefje geven van het boek dat straks in de boekhandel ligt.

Alvast een goede jaarwisseling!

Liefs,

Diana

2 gedachtes over “Welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s